ALOITTELIJAT

Taitoluistelijan tärkein väline on taitoluistin. Luistimen valintaan vaikuttavat monet tekijät ja luistimet kannattaa hankkia aina yhteistyössä taitoluistinliikkeen kanssa. Lue lisää luistimen valinnasta osioista ”Luistimet aloittelijoille ja harrastajille”. Uudet luistimet tulee aina teroittaa ennen käyttöönottoa! Taitoluistimen teroitus eroaa muiden luistimien teroituksesta, joten teroitus tuli aina tehdä taitoluistinliikkeessä. Luistimet tulee suojata muovisuojin niillä kävellessä. Luistelun jälkeen luistimen terä tulee kuivata pyyhkeellä, jotta terä säilyy kunnossa. Luistimia ei tulisi säilyttää muovisuojissa vaan pehmeissä kankaisissa teräsuojissa. 

Lämmin ja joustava, mielellään kerrospukeutuminen pitää luistelun mielekkäänä. Vaatetuksen tulisi olla ihonmyötäinen, jotta luistin ei tarttuisi vaatetukseen kiinni. Kädet ja sormet on hyvä pitää lämpiminä hanskoilla. Päähine täytyy olla sopivan napakka, jotta se ei valu kasvoille luistelun aikana. Luistelukoululaisen tulee lisäksi käyttää kypärää.

 

TUOTEMERKIT

Sivulta löydät kaikki myymälässämme ja verkkokaupassa olevat tuotemerkit ja niistä lisätietoa. Maahantuomme kaikki tuotemerkit. 

MYYMÄLÄ

Myymälämme tiedot, sijainti ja aukioloajat löydät tältä sivulta. Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään!

TEROITUS JA HUOLTO

Teemme taitoluistinhuoltoja ammattimaisesti pätevällä ammattitaidolla ja tietämyksellä!

Yritys

 

Hanki kauttamme yhdestä paikasta taitoluistimet-, tekstiilit ja ja välineet sekä ammattitaitoiset taitoluistinhuollot.

 

 

 

KOULUTUS

Golden skate tarjoaa sinulle taitolusitelija ammattimaista opastusta sekä koulutusta taitoluisteluun ja tekniikoihin!

Yhteystiedot

Saat parhaiten meidät kiinni puhelimitse +358 50 4048685 tai sähköpostise, info@goldenskate.fi.

 

Tietoja meistä

Golden Skate on taitoluistelun erikoisliike Tampereella. Yritys on perustettu vuonna 2005.